Lángos Bistro Győr Adatvédelmi Szabályzat

Hatályba lépés dátuma: 2024. július 1.

1. A Szabályzat Célja Az adatvédelmi követelmények betartása érdekében a személyes adatok kezelése során a biztonság megfelelő szintjének biztosítása.

2. Fogalmi Meghatározások

  • Érintett: Azonosított vagy azonosítható természetes személy.
  • Személyes adat: Az érintettel kapcsolatba hozható adat.
  • Adatkezelő: A személyes adatok kezelésének célját meghatározó személy vagy szervezet.

3. Az Adatkezelés Alapelvei Az adatok kezelésének jogszerűnek, tisztességesnek és átláthatónak kell lennie. Az adatkezelés során biztosítani kell az adatok pontosságát és biztonságát.

4. Az Adatkezelés Jogalapja Személyes adat akkor kezelhető, ha az érintett hozzájárul, vagy jogszabály rendeli el.

5. Adatbiztonság A személyes adatokat megfelelő technikai és szervezési intézkedésekkel kell védeni a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés és megsemmisítés ellen.

6. A Személyes Adatok Kezelése A Lángos Bistro Győr a következő célokból kezel személyes adatokat:

  • Foglalások kezelése
  • Hírlevél küldése
  • Panaszkezelés
  • Marketing célok

7. Adatfeldolgozók Igénybevétele Az adatfeldolgozók kötelesek a személyes adatokat a Lángos Bistro Győr utasításainak megfelelően kezelni.

8. Külföldre Történő Adattovábbítás Személyes adatokat az EGT-n kívüli országokba csak megfelelő garanciák mellett lehet továbbítani.

9. Az Érintett Jogai Az érintettek jogosultak tájékoztatást kérni a személyes adataik kezeléséről, kérhetik azok helyesbítését, törlését, vagy kezelésének korlátozását.

10. Adatvédelmi Incidensek Kezelése Adatvédelmi incidens esetén a Lángos Bistro Győr haladéktalanul intézkedik az incidens kezelésére és az érintettek értesítésére.

Kapcsolat Lángos Bistro Győr Weboldal: https://langosbistrogyor.hu/ Email: [email protected]